Generalforsamling og Efterårsmøde, Efterår 2018

Tid: 29/9 2018

BEMÆRK at programmet er Rettet pr. 15/9.

Program: (Download som PDF)

 

Efterårsmøde og generalforsamling

Kursus i Tilknytning

Lørdag d. 29 september 2018

Kursus for hele tandplejeteamet v/ Anne Stegman Folting Haase

Hvor: Hotel Plaza

Østre Stationsvej 24

5000 Odense C.

T: 6611 7745

 

Der er tog til døren og gode parkeringsmuligheder lige overfor hotellet


Kursus med Anne Folting om tilknytning

Anne har i snart 20 år arbejdet som psykolog i egen praksis i Svendborg og som underviser af psykoterapeuter på Psykoterapuetisk Institut i København.

Mennesket fødes med instinkter beregnet til at skabe bånd til andre mennesker. Hjernen udvikles uden for livmoderen, og erfaringen med den tidligste tilknytning får gennem hele vores liv indflydelse på, hvordan vi håndterer vores grundfølelser. Herunder også forskellen på mænds og kvinders håndtering af følelserne.

Et foredrag hvor du vil blive ledt igennem basal viden om mennesket som klodens mest socialt avancerede skabning, set i et evolutionært lys. Fem timer med viden der strækker sig fra mennesket som foster, og til mennesket i sin alderdom. Et tungt teoretisk stof, leveret i et letforståeligt og humoristisk sprog.

Målet med dette kursus er bla. at skabe en bedre forståelse for og viden om de faktorer der udgør grundlaget for vores individuelle måde “at være i verden” på og hvordan vi som mennesker indgår i relationer afhængig af vores sociale kompetencer. Hvordan vi bedst muligt kan komme vores patienter i møde, børn og unge såvel som voksne, når de er nervøse eller bange for at komme til tandlæge. Hvordan får vi skabt den bedst mulige kommunikation og den størst mulige tryghed i behandlingssituationen.

Med den viden du får på kurset vil du blive bedre klædt på til at møde mennesker, der har det svært, og blive bedre til at forstå dine kollegaer. Program:

  • Kl. 9.30 – 9.45: Indskrivning og morgenkaffe med brød.
  • Kl. 9.45 – 10.45: Velkomst og Generalforsamling.
  • Kl. 11.00 – 13.00: Kursus med Anne Folting om tilknytning. Introduktion til menneskets fem grundfølelser, herunder angst som overlevelse. Mennesket som flokdyr: Spædbarnets medfødte evner, specielt designede til at begynde sin tilknytning til sine omsorgspersoner og at agere i flok.
  • Kl. 13.00 – 13.45: Frokost.
  • Kl. 13.45 – 15.15: Gennemgang af hjernens udvikling i grove træk. Herunder de instinkter mennesket har for at scanne følelser og intentioner i andre mennesker.
  • Kl. 15.15 – 15.30: Pause.
  • Kl. 15.30 – 17.00: Menneskets forskellige reaktioner, når de sættes i en situation af afmagt. Herunder også, hvordan man måske på bedste vis, skal kommunikere og opføre sig, når man er den der “skaber afmagtssituationen”. Altså tandlægebesøgssituationen.

 

Pris og tilmelding:

Kursuspris: Medlemmer: 995 kr.

Ikke-medlemmer: 995 kr.

 

Kurset er for hele tandplejeteamet, BEMÆRK: Begrænset deltagerantal.

Årets bedste og billigste kursus i tandplejen. Inklusiv forplejning hele dagen.

 

Tilmelding og Betaling senest: d. 8. september – 2018 og foretages på e-mail : tom@lykke-gregersen.dk

Husk at angive ÅMG2018, navn, adresse og faggruppe.

Offentlige klinikker: Oplys venligst OGSÅ EAN nr., klinikadr., kontaktperson og hvem der deltager på kursus i mailen.

 

Øvrige indbetaler på Nordea Reg. nr. 2370 Kontonr. 3493466193. På betalingen anføres: ÅMG 2018 (årsmøde og generalforsamling) samt navn på deltager. For sen tilmelding/indbetaling tillægges 50 kr. Husk: Din tilmelding er først gældende når vi har modtaget din indbetaling Kurset krediteres med 5 timer.


Vi glæder os til at se dig og dine kolleger til efterårsmødet.

Venlig hilsen

Dansk Selskab for Odontofobi.

(Download PDF)