Tom Lykke Gregersen: Tandklinikken Perlegade

Tilbage

 

Tom lykke Gregersen

Tandklinikken perlegade 13. 1 sal.

6400 Sønderborg

www.perletand.dk

tlf: 74 42 84 42, mobil 28118442

 

 

Mit navn er Tom Lykke Gregersen, Kandidat fra København 1981 og har haft egen praksis i Sønderborg centrum siden 1987.

Jeg driver min praksis med tryk på tandlæge.

I stedet for alene at fokuserer på en tand har jeg på min klinik fokus på det hele menneske. Jeg driver min klinik med en flad organisation således at mit personale ikke alene er fagligt veluddannede, men de er også fuldt ud engagerede interne samarbejdspartnere.

Vi har faste procedurer for at modtage nye
klienter, også for at sikre patienterne at de i den kliniske situation faktisk bliver hørt og mødt på det rigtige niveau. I vores procedurer benytter vi ” aftaler ” og ordholdenhed som vigtige elementer. Som supplement benytter vi akupunktur med rimelig effekt, samt i enkelte særlige tilfælde Dormicum til ” at bryde isen ” med.  Vi kan også i extreme tilfælde tilbyde fuldnarkose. Som opfølgning på de første reelle behandlerseancer kontakter vi klienterne og får en tilbagemelding på deres oplevelse. Den bedste ros vi kan opnå, er når de kommer med venner/bekendte og er blevet til ambassadører!

Overordnet er jeg tandlæge af den ” tandbevarende type ” og min spidskompetencer udover at møde mine kunder på det rigtige individuelle menneskelige niveau, ligger inden for endodontien og har stor arbejdsglæde ved med mit Zeiss mikroskop ofte at kunne løse kroniske smerte komplekser enten ved at finde ( at kunne se ) en hidtil uerkendt crack-line eller en overset rodkanal.
Endvidere har jeg en stor passion for at udarbejde forskellige relevante løsningsmodeller til klienternes problemstilling og guide dem til vælge den for dem rigtige løsning i situationen. Jeg har ingen problemer med at henvise specifikke delopgaver til mere kompetente kolleger.

I min kærlighed til tandplejen tilstræber jeg at være autentisk , troværdig og pålidelig.

Categories: Præsentation