Nyhedsbrev Juni 2012

Nyhedsbrev DSO juni 2012

Kære medlemmer

Hermed en sommerhilsen til jer alle – samt lidt nyt fra Dansk selskab for Odontofobi

Vi har i maj måned holdt årsmødet i Odder. Temaet var kommunikation med den bange patient. Se mere i referatet på vores hjemmeside. En super god dag, med gode oplæg af Rikke Wesselhöft ,Susanne Buus Thomsen og Christina Krohn om opgaveglidning/anerkendende kommunikation, samt beslibning af caries approx i mælketænder. Der forefindes ligeledes fotos fra årsmødet på hjemmesiden. www.odontofobi.org som dog kræver, at du logger dig ind.

 

Næste årsmøde kommer til at foregå på Scandefa. I hører nærmere – men allerede nu er programmet ved at være i støbe skeen – og det bliver helt fantastisk.

3 medlemmer har været på Odontofobi symposium i Gøteborg. Der findes referater fra dette også på hjemmesiden.
Medlemmer blev meget inspirerede og flere ting fra symposiet kan være relavante også i DK. Vi arbejder på sagen bl. a. at starte på at lave en uddannelse omkring tandlægeskrækbehandling.

Vi har fået ny hjemmeside mand og dermed også ny webmaster. Der kommer nogle ændringer – men vi tror ikke det kommer til at påvirke jer. Ellers giv os straks besked.

DSO er kommet på facebook. Vi vil forsøge via FB også at gøre opmærksom på når der sker noget på hjemmesiden. Gå ind på FB og søg på Dansk selskab for odontofobi og anmod om venskab – eller bare like (syntes godt om) når du falder over noget på siden. Hvis en eller flere af vores medlemmer har lyst til at ‘passe’ siden så folk kan få mulighed for at få spørgsmål besvaret, så ville det være en stor hjælp
for foreningen.

Næste medlemsmøde er i Odense. Lørdag den 6. oktober kl. 10.00 Temaet er: Magt og værdier i kommunikation med patienten v/Kristian Jul Paaske. Om eftermiddagen arbejder vi på endnu en oplægsholder, men det er ikke helt på plads Håber vi ses. I hører nærmere ang. Tilmelding

På vores hjemmeside kan man se at vi stadig tilbyder kollegial supervision. Er du kørt fast med en bange patient – kig her, og få den hjælp, du har brug for. Der er kolleger både fra børne- og voksentandplejen, der stiller sin ekspertise til rådighed.

Til oktober er der igen valg til bestyrelsen. Vi har 1 medlem og en suppleant, der har valgt at træde ud. Har du lyst at
være med, så kontakt os på mail odontofobi@gmail.com

Rigtig god sommer ønskes du af

Dansk Selskab for Odontofobi

Categories: Nyhedsbreve