Tandlægerne på Frederiksberg

Tilbage

Tandlægerne på Frederiksberg
Smallegade 45
2000 Frederiksberg
http://tpfrb.dk

Hos Tandlægerne på Frederiksberg er tiden og fagligheden til stede til at give hver patient den bedste oplevelse af at gå til tandlægen. Placeret lettilgængeligt centralt på Frederiksberg – tæt på metro – ligger vores flotte klinik. Her udføres stort set alle behandlinger, og de udføres ud fra filosofien om, at du som patient skal beholde dine egne og sunde tænder hele livet.

Af den grund er faglighed højt prioriteret. Vores personale efteruddannes løbende, så de altid er opdaterede på den nyeste viden. Det resulterer i den mest kompetente behandling, til fordel for patienterne. Vi er også opmærksomme på at hver patient er unik. Derfor
er der hos Tandlægerne på Frederiksberg også ro til en individuel behandling, hvis du lider af tandlægeskræk.

Tandlægeskræk er et af vores primære fokusområder, og derfor er det altid muligt at få udført en behandling helt smertefrit. Der er altså ikke en behandling, som ikke kan udføres uden at påføre dig smerter, og der tages altid den tid og ro der skal til, for at lægge en bedøvelse der virker optimalt. Alt dette er med til at sikre en tryg oplevelse for vores patienter med tandlægeskræk.

Prisen går vi heller ikke på kompromis med – storkøbsaftaler af materialer giver besparelser og ensartet kvalitet, som direkte kommer dig til gode.

Se mere om vores arbejde med tandlægeskræk her, og se vores lave priser her.

Categories: Præsentation